Wie is vzw Animo?

Het is nog wel even… De tijd van marsepein en pepernoten. Toch werken Sinterklaas, zijn trouwe helpers en theatergroep Animo keihard aan een nieuw spektakel om de traditie van het sinterklaas vieren stijlvol in ere te houden voor alle kapoentje en iedereen die oud genoeg is om kind te blijven. VZW Animo is een theatergroep die sinds 1983 jaarlijks op professionele manier sinterklaasproducties brengt. Onze voorstellingen met ruim 40 medewerkers werden al door vele tienduizenden kinderen bijgewoond in onder meer: Limburghal Genk, Grenslandhallen Hasselt, de Soeverein Lommel, CC Maasmechelen, Casino Beringen en meerdere Euroscoop filialen.

Deze voorstellingen zijn een wervelend spektakel: film, muziek, ballet, spanning en humor, met Sinterklaas in de hoofdrol. Dit alles gebracht in een kleurrijk en sprookjesachtig decor.

Animo verzorgt daarnaast ook Sinterklaasevenementen op maat, zoals een intrede, bedrijfsfeesten, school- en huisbezoeken… Sint en zijn pieten zorgen voor een onvergetelijk bezoek!

Ook gaan wij jaarlijks rond met onze Driekoningen, voetvolk, muzikanten en zelfs een kameel. Zo trachten wij deze traditie stijlvol in ere te houden. Met de opbrengst steunen wij het Kinderkankerfonds.