Sinterklaas is er weer!

Na de succesvolle shows in de Limburghal van Genk en Euroscoop komen de Sint en zijn vrienden dit jaar naar de Schouwburg in Genk. Ze brengen een uniek spektakel waarbij film en liveshow gecombineerd worden.

In de splinternieuwe film ‘Sinterklaas en het geheim van de taart’ beleef je de avonturen van de Sint die zijn rare buren leert kennen. Met een glansrol voor Koen Crucke als reporter en Kathy Pauwels als nieuwslezeres van de Sint!Tijdens de hele voorstelling kijken Sint en zijn Pieten live mee in de zaal, verzorgen animatie en zingen liedjes samen met de kinderen. Dit spektakel is een must see voor ieder kapoentje van 3 tot 103 jaar.
Om het geheel nog Sintelijker te maken: kom verkleed als Sint of Piet 😍


🎫Bestel tijdig je tickets. Kinderen: 8 euro (cadeautje op het einde van de voorstelling inbegrepen) Volwassenen: 10 euro

Credits film “Sinterklaas en het geheim van de taart


Producent: Niels Vandeloo
Productie: Kris Haeck en Jos Geusens
Regie: Robert Van Donge
DOP: Killian De Sitter
Art Director: Adam De Backer
Sound: Tim Winters
Montage: Jérôme Bartholomeüs
Opname-assistent: Brecht Horemans
Scripgirl: Lut Massonnet
Crew : Gitte Maenhoudt, Marleen Thoelen, Jessy Goor, Kurt en Kristof Maenhoudt
Spel: Jos Geusens, Jef Janssen, Brigitte Reper, Tijl Stulens, Jef Dello, Nico Mechelmans, Kris Haeck, Paulien Vandereyt, Koen Crucke, Kathy Pauwels, Jan Goor, Jos Reymen, Jean Toubback, Naomi Buntinx, Mario Masia, Kenny Boussu, Kenny Lemmens, Mathias De Waele, Junior Leroux, Natasha Dexters, Mieky Onash, Wilfried Lange, Juliette Colson, Lucy Ballet, Hannelore Oben, Marie-Julie Maes, Tessa Munters.